Mag-előfizetés Kicsi Kertészeknek – kezdőknek

8,990 Ft

Nincs is jobb dolog annál, ha együtt kertészkedünk csemetéinkkel! Ezt a programot azért találtuk ki, hogy felkeltsük a legkisebbek érdeklődését a virágok és a kert iránt: a kicsi kertész minden hónapban névre szóló levélben meglepetés magokat kap egy részletes nevelési útmutató kíséretében! Az előfizetés februártól júniusig szól, tehát összesen 5 alkalommal érkezik vetnivaló a kis palánta részére. A könnyen nevelhető virágok, a látványos végeredmény és a részletes leírások teszi szórakoztatóvá ezt a mag-előfizetést kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

A magokat tartalmazó levelek postán, elsőbbségi levélként lesznek feladva. A teljes szállítási költséget az előfizetés díja már tartalmazza, így célszerű a személyes átvételt bejelölni, hogy a rendszer ne számoljon szállítási költséget.

Leírás

Az első alkalommal egy bemutatkozó-köszöntő levél érkezik (még magok nélkül) a pici kertész részére. Ezt időzíthetjük a kicsi kertész névnapjára, szülinapjára, Mikulásra vagy karácsonyra. Tehát a megjegyzések rovatba lehet majd beírni a gyermek nevét, és az esetleges kéréseket!

Ezt követően február elején érkezik majd az első magot is tartalmazó levél, ezt követően júniusig minden hónap első hetében várható a sorban következő meglepetés-magocska. Minden hónapban kétféle növény magja érkezik, és a teljes készlet egy sokszínű, változatos kiskertet garantál.

Ha valakinek csak terasza van és cserépben nevelné a növényeket, bátran vágjon bele, mert minden meglepetés virág nagy méretű cserépben is nevelhető.

 

A levelek postán, elsőbbséggel érkeznek a kis kertész számára, és a szállítás díját az előfizetés már tartalmazza, külön szállítási módot és költséget nem kell bejelölni, helyette a személyes átvételt, így a rendszer nem számol szállítási költséget.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mag-előfizetés Kicsi Kertészeknek – kezdőknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a shopba