Micro földkocka készítő – (1 db)

14,990 Ft

Nevelj erős, egészséges palántákat a micro földkocka-készítő segítségével!

Könnyű, karbantartás-mentes egyedülálló kerti eszköz, ami apró és közepes méretű magok előnevelésére tökéletesen alkalmas kockákat présel. A virágoskerti magok közel 90%-a indítható a kockákban, illetve alkalmas paradicsom csíráztatására is. Helytakarékos, környezetbarát megoldás, mely kiküszöböli a műanyag vetőtálcák használatát. Ha nem kezdjük túl korán a magvetést, akkor a virág palántákat (pl. tátika, nyári viola, Ammi, dohányvirág, bojtocska, szalmarózsa, ördögszem…) nagyobb cserépbe ültetni sem szükséges, a kiskockákból mehetnek egyenesen a kertbe. A lassan növő palántákat (eukaliptusz) pedig könnyedén tudjuk nagyobb edénybe ültetni.

Készleten

Leírás

A hatékony palántanevelés ennél egyszerűbb nem is lehetne!

A micro földkockázó 20 db 2×2 cm-es földkocka készítésére alkalmas. Egyetlen ételes dobozban akár 40 db palántát is nevelhetünk.

Garantálja az erős gyökérzetet, megkönnyíti a locsolást és a mindennapi palántagondozást. A palánták gyorsabban növekednek, mint zárt edényben. A palánták könnyű kezelhetőségének hála minimalizálja a kiültetéssel járó stresszt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Micro földkocka készítő – (1 db)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük