Őszirózsa - Callistephus (Aster) chinensis - Bonita White (min 30 szem)

560 Ft tart. ÁFA

Az új nemesítésű Bonita White őszirózsa pompom-szerű krémszínű virágai bármelyik kiskertben vagy csokorban megállják a helyüket. Egészséges, sűrűn elágazó növények, melyek teljes mértékben ellenállnak az őszirózsákat gyakran károsító Fusarium fertőzésnek. Vágott virágként is kiváló, legalább egy hétig bírja vázában.

Elfogyott

Leírás

Egynyári.

Márciusban palántanevelés ajánlott. 72 rekeszű vetőtálcára vessük 6-8 héttel az utolsó fagyok előtt. 21-22 Celsius fokon 7-14 napon belül csírázik. Az utolsó fagyok elmúltával, kiszoktatás után ültessük végső helyére. Érdemes fiatal palántaként kis méretű növényeket kiültetni, mert nem szereti a gyökérbolygatást. Késői kiültetés rövidebb virágszárat eredményez.

Tőtávolság: 12-25 cm.

Áprilistól megpróbálkozhatunk szabadföldi vetéssel is, reménykedve abban, hogy már nem lesz kemény fagy. Igazán májustól ajánlott a szabadföldi vetés.

Mivel hosszú szárat növeszt, a szárak megdőlésének megelőzésére érdemes uborkahálót feszíteni a fiatal növényekre, hogy abba nőjenek bele. Nem kell visszacsípni a főhajtást.

Napos helyet, tápdús földet igényel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Őszirózsa – Callistephus (Aster) chinensis – Bonita White (min 30 szem)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a shopba