Flower Parade – teltvirágú nárcisz (5 db)

1,460 Ft

Valóban parádés! Romantikus kinézetét a krém-fehér külső és a mandarin-sárga fodros belső szirmok ellentéte adja. Telt, dús virágú nárcisz, ami vágott virágnak is kiváló. és a kertben hetekig díszít.

Elfogyott

Leírás

Napos és félárnyékos helyen is szépen virít, és évente újabb szaporulattal hálálja meg a kezdeti befektetést. Vonzza a méheket és az egyéb hasznos beporzókat. Télálló, melyet a kártevők is elkerülnek. Prémium minőségű 12/14 cm körméretű hagymákat szállítunk. Vágott virágnak is alkalmas.

A nárciszok a széltől védett, elsősorban napos helyeken mutatják legszebb pompájukat. Kedvelik a lazább talajokat, ezért ültetés előtt kevés szerves trágyával érdemes a talajt feljavítani, különösen ha talajunk kötött. A növekedési időszakban, különösen aszályos periódusban ajánlott a locsolásuk. Elvirágzás után hagyjuk a leveleket maguktól leszáradni, mielőtt eltávolítanánk őket, ami biztosítja a hagyma következő évi megfelelő tápanyag ellátását. A levélzet leszáradása után a hagymák kiemelhetők, majd ősszel új helyre telepíthetők, illetve talajban is maradhatnak, ha szeretnénk, hogy nárciszaink szépen elszaporodva telepeket alkossanak. 4-5 évente érdemes a hagymákat felásni és szétültetni. Az őszi ültetésig a hagymákat tartsuk száraz, hűvös helyen.

 

Talaj: megfelelő vízáteresztésű.

Fényigény: napos, félárnyékos.

Ültetés: ősz (szeptember – november)

Virágzás: március-április

Hagyma mérete: 14-16 cm körméret

Magasság: 40 cm

Télállóság: igen

Egyéb: kiváló vágott virág

Ültetés menete: 15 cm mélységre, egymástól 12 cm távolságra.

Az ár 5 db hagymára vonatkozik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Flower Parade – teltvirágú nárcisz (5 db)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a shopba